WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Snel en goed


Bart kwam snel langs om uitleg te geven en ook zijn offerte kregen we de volgende dag al. De installatie gebeurde op de afgesproken datum. Zeker aan te raden.


Georges /WaregemIk ga veel reclame maken


Echt, ik ga veel reclame maken, bedankt.

Fakhreddine / Kapelle-Op-Den-BosVolgens afspraak en in orde


Die mannen werken echt snel en proper. Ze kwamen perfect volgens afspraak. Alles werkte dezelfde dag nog. Ik ben tevreden.Marc / GentWil je ook bij mijn vriendin gaan?


Wil je bij mijn vriendin langs gaan? Ik heb reclame gemaakt voor u. 


Selma / TemseDie mannen zijn goed op elkaar ingespeeld

Ongelooflijk hoe snel die mannen vooruit gaan. Je ziet dat ze goed georganiseerd zijn. Ik dacht dat ze vandaag niet gingen klaar zijn en het is a ltegen de middag klaar.

Peter / BruggeMag ik nog een visitekaartje?


Mag ik nog een visitekaartje of 2? Ik heb de vorige 2 al weggegeven aan mensen uit de straat. Ze gaan u zeker nog bellen.


Danny / OostendePROJECTVOORBEELDEN

ZONNEPANELEN OP PLAT DAK


Bij deze klant in Kluisbergen hebben we 40 zonnepanelen van 320wp geplaatst op een plat dak. De panelen werden opgesteld in een Oost-west configuratie. Als omvormer hebben we gekozen voor een hybride omvormer van Huawei type SUN2000MA-8KTL-MO. Deze installatie werd in 1 dag geplaatst. De zonnepanelen werden een paar dagen eerder afgeleverd.


40 zonnepanelen 320wp Oost-West

zonnepanelen op plat dak

Omvormer Huawei Sun2000 8KTL 3fasig

Omvormer Huawei Sun2000 8KTL

Project details


40 panelen 320wp = 12 800 wp

omvormer 3fasig Huawei 8 kw ac

Op deze omvormer kan je tot 14880Wp aan zonnepanelen aansluiten

De omvormer is aangesloten op 3x230v ac. Slechts enkele omvormers werken goed op 3x230V.

De omvormer beschikt reeds over een aansluiting om een thuisbatterij rechtstreeks te kunnen aansluiten.


De Oost-West opstelling zorgt ervoor dat er van 's morgens in het oosten tot 's avonds in het westen zonnestroom geleverd kan worden. Zeker in combinatie met de warmtepomp is dat de best mogelijke opstelling in combinatie met een digitale meter.

BADKAMERRENOVATIE


Voor een klant in Lochristi hebben we 2 badkamers gerenoveerd. We hebben het bad vervangen door een inloopdouche in de badkamer van de ouders. In de kinderbadkamer hebben we de gedateerde douche en meubel vervangen, plafond en muren vernieuwd en parket geplaatst. Alles werd daarna geschilderd


Voor

oude dubbele lavabo scheef, lekkende kraan

Voor

oud bad af te breken

Na

dubbele lavabo vernieuwde kranen hout geschuurd en vernist vast gemonteerd

Na

grote inloopdouche in plaats van bad

Project details


Badkamer ouders;

Bad vervangen door inloopdouche van 2m lang en 80cm breed.

Voorzien van regendouche en handdouche Brons, Grohe

Wanden bekleed met witte plaat uit 1 stuk.


De verouderde, door vernis vergeelde parketvloer werd opgeschuurd en vernist met transparante matte vernis waardoor het hout er heel natuurlijk en onbehandeld uitziet.


De dubbele lavabo hing los en scheef, de kranen lekten en waren eigenlijk niet goed gemonteerd. We hebben alles voorzichtig gedemonteerd. De lavabokuipen werden volledig en grondig schoongemaakt tot ze er terug nieuw uitzagen. De kranen en de afvoeren werden vernieuwd door Grohe kranen in brons. Het hout werd opgeschuurd en mat crystal vernist voor een natuurlijke onbehandelde look. Het meubel werd vakkundig teruggeplaatst en zal niet meer los komen. De stopcontacten werden vervangen door Niko Original Zwart en de oude halogeenspots werden vervangen door moderne energiebesparende ledspots met een mooiere lichtkleur. De badkamer voelt nu moderner en aangenaam aan.


WE STAAN ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN